Welkom

Annemarie Spilker Administratie is gespecialiseerd in (het opzetten van) administraties voor kunstenaars, sporters en kleine zelfstandigen die te maken hebben met afwijkende BTW regels. Daarnaast geef ik les bij Aalo opleidingen.

Na mijn opleiding tot Autonoom Fotograaf ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Na enige tijd liep ik tegen problemen aan met betrekking tot de gebrekkige kennis van boekhouders op het gebied van BTW in combinatie met kunst. Al jarenlang zijn er uitzonderingen op de regels met betrekking tot Kunst, BTW en kleine zelfstandigen, maar niemand leek mij te kunnen helpen met mijn vragen.

Tijdens mijn opleiding tot fotograaf ben ik een aantal jaar werkzaam geweest op diverse administraties waarbij ik ervaring op heb gedaan met import, export, en alle boekhoudkundige taken binnen het midden- en kleinbedrijf. Om mijn kennis verder te vergroten en antwoorden te zoeken op mijn vragen heb ik besloten om diverse boekhoudkundige opleidingen te volgen. Inmiddels ben ik in het bezit van de diploma's MBA Moderne Bedrijfsadministratie, Juridisch Adviseur Bedrijfsrecht A, Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy, het Praktijk Diploma Loonadministratie, Normkennis ISO 9001, Interne Auditor ISO 19001 en Prince II. Maar dat is geen reden om te stoppen met studeren! Nog altijd volg ik diverse opleidingen en trainingen om mijn kennis verder te vergroten en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Vanuit mijn eigen interesse als kunstenaar heb ik me met name gespecialiseerd in de administraties van kunstenaars, sporters en kleine zelfstandigen. Vraagstukken over deze onderwerpen behoren tot mijn parate kennis zodat u snel en vakkundig geholpen wordt, zonder dat ik eerst onderzoek moet doen naar de diverse specifieke regels, met als gevolg een hogere rekening.

Annemarie Spilker Administraties is ingeschreven in het register van het CRKBO als erkend docent.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een kennismaking, offerte of informatie aanvraag!
crkbo